Yhdistys

YHDISTYKSEN TARKOITUS

Ekumeenisten Karmeliittojen ystävät ry:n tarkoituksena on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksen pohjalta sekä ekumeenisen kohtaamisen, karmeliittaspiritualiteetin ja uskontojen välisen dialogin hengessä tehdä tunnetuksi ja edistää kontemplatiivista rukouselämää Suomessa.

YHDISTYKSEN HALLITUS

Hallituksen puheenjohtaja kappalainen Antti Kruus. Muut hallituksen jäsenet: toiminnanjohtaja, sisar Hannele Kivinen de Fau CEI, kirkkoherra Teemu Laajasalo, yliopistopappi Henri Järvinen (varapuheenjohtaja), kirkkoherra Martti Häkkänen, pastori Outi Lantto, tulevaisuudentutkija, professori Markku Wilenius, kuvanveistäjä Kim Peter Walzer, sisar Leena Saikkonen CEI ja Outi Luoma CEI.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Voit liittyä jäseneksi ilmoittamalla yhteystietosi seuraavalla yhteydenottolomakkeella ja maksamalla tilillemme Säästöpankki Optia FI52 4600 0010 4557 03 jäsenmaksun, jonka suuruus on 20,00 euroa. Sen jälkeen saat noin kerran kuussa sähköpostiosoitteeseesi jäsenkirjeen, jossa kerrotaan luostariyhteisön elämästä, suunnitelmista ja tulevista tapahtumista.

Voit myös halutessasi lahjoittaa Ekumeenisen karmeliittaluostariyhteisön toiminnan tukemiseksi vaikkapa suoraveloituksena tililtäsi säännöllisesti pienen summan.

Tukesi on tärkeää pienelle omavaraiselle yhteisöllemme.

yhteydenotto

Vaadittu kenttä*


Napauta lukkoa ensin...
vuosikokous.jpg

TOIMINNAN TUKEMINEN

Yhdistyksen tehtävä on tukea Ekumeenisen ja Uskontojenvälisen Karmeliittayhteisön toimintaa. Se voi toimeenpanna arpajaisia ja keräyksiä sekä maksullisia tilaisuuksia. Se voi myös vastaanottaa lahjoituksia, jälkisäädöksiä ja testamentteja sekä omistaa kiinteää ja irtainta omaisuutta.

Yhdistyksen tilinnumero Säästöpankki Optia FI52 4600 0010 4557 03, viesti: oma nimi ja liittyminen tai jäsenmaksu.